Hi! ik ben Dellarina

In 2003 besloot ik nagelstysliste te worden, om zo als alleenstaande moeder mijn brood te kunnen verdienen en voldoende tijd voor mijn dochter te kunnen hebben.

 

Al snel ben ik docent nagelstyling geworden. Heb ik aan verschillende competities meegedaan. Achter de schermen bij de Miss NL verkiezingen en fotoshoots gewerkt. Meegewerkt aan de ontwikkeling van les materiaal dat door heel NL gebruikt wordt. 

En heb ik nationaal en internationaal mogen jureren, het is teveel om op te noemen.  Je ziet het werk is nooit saai. 


Maar waar ik toch het meest van mijn werk geniet, is in mijn eigen salon. 

Mijn salon staat voor professionaliteit, gezelligheid, eerlijkheid en een thuis gevoel. Je bent welkom om bij mij te komen voor je nagelbehandelingen. Je kunt bij mij ook terecht als je de wens hebt om zelf nagelstyliste te worden, ik deel mijn jaren ervaring en kennis van verschillende technieken graag met je. Iedereen die interesse heeft in het nagelvak is welkom, je hoeft geen vooropleiding of kennis van nagelstyling te hebben, met een positieve houding kom je al een heel eind!


 

Wil je jouw nagels laten verzorgen, of zelf leren nagels zetten? Neem dan contact op voor meer informatie, ik zal je altijd een eerlijk advies geven en je nooit onnodig op kosten jagen.