Nagelstyling Cursus en Trainingen 
Kunstnagels maken is leuk!

Hoe leuk is het wanneer jij iemand blij kan maken met een handgemaakte creatie van jou?! Hoe leuk is het direct het resultaat van jouw werk te zien, jouw creaties op de instagram van jouw blije klant voorbij te zien komen! Je kunt kunstnagels niet meer uit onze samenleving weg denken, overal waar je om je heen kijkt zie je kunstnagels. 

Prive les

Beginners 

 

Kunstnagels zetten kan je leren. Er zijn veel plekken waar je kennis kan opdoen, zoals: YouTube, TikTok, en allerlei online platforms. Maar geen van deze kanalen kunnen je de kwaliteit en zorg bieden van een persoonlijke docent, die jou 1 op 1, stap voor stap de kneepjes uit het vak leert. YouTube stop en corrigeert je niet wanneer je jezelf een onjuiste werkwijze aanleert, dat kan je van mij wel verwachten
 

Privé les

 

Gevorderde 

 

Van trouble shooting tot fashion nails zoals: stilettos, covin nails, babyboom en nail art design nagels. Ik ben er voor je om jouw nagels en dus ook jouw salon tot een succes te maken. Ik leer je alle trucjes die ik door de jaren heen heb geleerd. Door 1 op 1 lessen krijg je de aandacht die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.